Followers

Google+ Followers

Friday, May 25, 2012

ANAK SUSAH MAKAN??

hari ni nk cerita pasal anak saya yg sgt la susah nk mkn.. bulan lepas jumpe teacher kt nursery.. teacher tnye, 'faiz ni mkn x kt rumah? kt cini susah btol nk kn.. kdg2 tu bile suap die kuarkn balik sbb x nk mknn tu.' then saya ckp la ' eh x mkn ke? kitorg ingt die mkn byk kt skolah sbb kt umah die xnk mkn.. kang da amik pn da petg.. jd ingt die da mkn kenyang kt skolah.. huhu.. sedey je.. anakku.. bg la pape pn smua x nk.. naik bingung gk mama n abah si faiz mukhlis ni nk bg apa suh die makan.. kdg2 kna pujuk.. janji nk pegi men layang2 kt taman lah.. naik kereta lah.. ape2 je la nk bg die tertarik tuk mkn.. cian anak aku kurus gile.. mcm mama abh x bg mkn.. hukhukskali bulan lepas tgk blog sape tah ckp suh bg mealshake shaklee.. bincang ngn hubby, hubby ckp ok.. try la.. kot2 nk mkn kn. 2 hr try mealshake satu perubahan bile die amik seketul ayam paha tu mkn mcm upin ipin mkn tu.. terkejut gk la mama abah!! satu kebahagiaan bila anak mkn dengan penuh selera.. haha.. fikir2 balik byk jugl yg aku da guna dengan shaklee ni.. why not aku jd ahli n try sharing with others yg ade mslah cm aku jugak.. hiiiiii



anda? bile lg? x rugi sbnrnya klau tuk anak.. bile tgk senyuman diorg segala resah hilang.. btol x mummy2? hiii

Berminat?
Setiap pembelian di mama2faizmayra, anda layak menerima hadiah istimewa percuma,jadual mkn&tips ekslusif yg berkaitan , konsultasi percuma berterusan (after sales service)dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...