Followers

Google+ Followers

Saturday, May 26, 2012

ESP produk terlaris!!

hari ni saya nak share mengenai kelebihan ESP yang sentiasa menjadi hot demand dikalangan pengguna ESP :)




pada mulanya saya minum ESP sebab nk rase bertenaga masa preggy. but then, saya terasa kelainan pada tubuh badan saya sendiri n jugak susu sgt2 meriah!! (skang anak 2bulan)


apa kelainan yang saya rasa? meh saya list kan ye




  • kulit badan terasa licin.. x kesat.. tumit kaki xde lagi merekah rekah tu.. licin je.. sgt2 best la bila perasan tumit x pecah mcm dulu lg

  • kulit muka jadi berseri, anjal n gebu.. alhamdulillah.. haha.. btw, ni entry yg up diri sendiri.. dulu kulit muka lembik je.. isi bawah lengan ni lembik-->ni slalu kakak aku kutuk.. punggung pn xde shape langsung.. lembik.. hahaha.. tp mmg btol.. ikhlas sy cakap.. skang smua nya da ok balik.. da anjal uuu!!! hahaha

  • badan yang dulu rasa penat smua da hilang.. rasa bersemangat.. x letih bila kena berjaga malam bangun susukan si manja.. -->bukan susu smbil baring ye.. hehe.. best sgt2.. da xde tido petang2 nih.. siyes ckp mmg rase sgt2 bertenaga.. dulu masa sy intern (sbb skang fully study lg).. balik2 keje penat.. x masak.. asyik nk tido je.. anak biar kt husband je yg layan (time tu anak sorg).. smpai kadang2 sy penat sgt sy marah anak sy kacau sy.. teruk kan saya? hihi.. skarang x lg.. 

syukur sgt2 dipertemukan dengan shaklee.. x menyesal.. sbb tu la sy sgt2 nak share dengan anda semua pasal kelebihan shaklee.. kebanyakan yg saya cakap mengenai produk shaklee semua saya cuba dulu.. bukan men cakap je ye.. hihihi..





fakta: Pengambilan protin adalah sangat diperlukan bagi makanan sel sel dalam badan kita.. sel badan yang sihat akan menjamin penyerapan vitamin vitamin lain yang kita makan dengan lebih efektif dan optimum


anda2 diluar sana!! jom cuba ESP untuk sihat dan cantik secara semula jadi.. cubalah.. anda x akan menyesal.. klau untuk cantik saya cadangkan pengambilan ESP dengan vitamin E.. mmg berbaloi baloi.. 

Berminat?
Setiap pembelian di mama2faizmayra, anda layak menerima hadiah istimewa percuma,jadual mkn&tips ekslusif yg berkaitan , konsultasi percuma berterusan (after sales service)dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...