Followers

Google+ Followers

Saturday, May 26, 2012

SET PENYUSUAN MANA YG SESUAI?

sebenarnye ramai yang keliru nak pilih set penyusuan yang mana kan? banyak sangat kan? hehe.. sebenarnya simple je..
kepada ibu2 yang dah habis fasa berpantang.. dan anak x mengalami masalah G6PD.. anda boleh ambil mane2 set dibawah dan semestinya yang terbaik ialah SET 3M!!
semuanya bergantung kepada budget anda. jika budget sgt terhad boleh cuba set E dimana kesannya juga bagus.. yang beza tiada esp shaja.. dan kalau ibu2 memang sgt2 kekurangan budget saya cadangkan mengambil set B. 
dibawah ni saya nyatakan Set2 yang ada untuk penyusuan.. smuanya ade kelebihan masing2

  • mengandungi 4 supplement (vit C, B-complex, multivitamin, alfalfa)
  • sesuai untuk ibu2 yang tiada masalah penyusuan, sekadar menambah nutrisi susu ibu sajaha :)
SET EU FOUR PACK
  • mengandungi 4 supplement (vit C, B-complex, multivitamin, kalsium)
  • sangat sesuai untuk ibu berpantang
  • sangat sesuai untuk ibu yang mengalami kemuruduman susu ketika haid (PMS)
  • jika anak ada G6PD, set ini yang paling sesuai
SET E
  • mengandungi 5 supplement (vit C, B-complex, multivitamin, kalsium, alfalfa)
  • sangat sesuai untuk ibu yang mengalami kemuruduman susu ketika haid (PMS) 
  • set ini memberi kesan yang lebih cepat berbanding 2 set diatas kerana alfalfa dan kalsium bertindak sebagai milk booster
  • mengandungi SET E + ESP
  • SET PENYUSUAN TERBAIK KERANA ADA 3 MILK BOOSTER (esp, kalsium n alfalfa)
  • sangat dicadangkan untuk ibu2 yang mengalami kemuruduman susu / susu x cukup / sedikit
  • bagi ibu2 yang mula ingin menyimpan stok.. set ini adalah paling terbaik
jika mommy memilih set lain selain set 3m.. mommy boleh tambah esp untuk hasil yang super duper hebat!! power!!dan mommy2.. nk bgtau.. esp ni sgt2 la besttttt!!

x salahkan mencuba? bukan sekadar untuk tambahkan susu badan tapi membantu ibu lebih sihat, bertenaga, dan mencantikkan kulit.. sape x nk kn? klau mommy2 amik ESP, mommy jugak akan dapat kebaikan lain seperti menanjalkan payudara yg kendur.. all in one.. jom la cube!! siyes cakap.. x kan rugi!!

Berminat?
Setiap pembelian di mama2faizmayra, anda layak menerima hadiah istimewa percuma,jadual mkn&tips ekslusif yg berkaitan , konsultasi percuma berterusan (after sales service)dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB. atau boleh inbox ke fb hamizah che mat.. nk whatsapp leh whatsapp ke 0179350152

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...