Followers

Google+ Followers

Monday, June 25, 2012

Khas untuk mereka yang pentingkan kecantikan..! Nak raya, mesti nak cantik kan..??


Supplement ni memang sesuai untuk anda yang pentingkan kecantikan. Sesuai bagi anda yg mempunyai masalah kulit muka - berjerawat dan jeragat, muka berparut... berminyak.. kusam tak bermaya... dan macam2 lagi lah... Ada 4 jenis vitamin dalam Set Cantik ni. Kenapa vitamin2 ni semua diperlukan untuk kulit muka yg anjal, gebuuu, bebas jerawat, bebas minyak... etc... Pendek cerita kenapa vitamin2 ni semua perlu untuk masalah kulit muka?? Kenapa ya?? Jommm baca...







Just remember B for Beauty... Beauty from inside... ^__^

 Untuk kestabilan hormon… mengandungi Vitamin B2 (riboflavin) berfungsi untuk merangsang fungsi adrenal yg normal dan membantu pengeluaran hormon pituitary.

♥ Penting sebagai ANTI-STRESS (B5-pathotenic acid) sebab stress boleh menyebabkan kulit berkedut dan nampak cepat tua... hiks *__^



 C for Collagen... Penting dalam pembentukan kolagen dan tisu penghubung yang lain untuk menjadikan kulit kita ANJAL dan KUAT (>__<)

♥ ANTIOKSIDAN yg membantu untuk melawan radikal bebasantara punca menyebabkan kulit nampak tua sebelum usia..! 



awEt muda... keep you LOOKING YOUNGERby retarding cellular aging due to oxidation... 

♥ PREVENT THICK SCAR FORMATION externally (when applied topically – it can be absorbed through the skin) and internally...  

♥ accelerate HEALING of BURNS... juga sgt bagus untuk muka yg "sunburn"...




♥ Untuk kulit CANTIK dan SEKATA kerana protein merupakan makanan asas yang diperlukan untuk kecantikan dan kesihatan tubuh badan kita secara menyeluruh...

♥ Isoflavon dlm ESP bertindak sebagai perangsang KOLAGEN. Membantu menjadikan kulit kita lebih ANJAL, melambatkan proses kedutan, serta menganjalkan payudara...

 Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat di muka. Bagaimana? Protiensangat penting dalam penghasilan sel baru. Tompokan hitam pada kulit akibat jerawat/jeragat sangat sukar dihilangkan kerana kita tidak mendapat cukup protein untuk membantu dalam penghasilan sel baru. ESP ni protein. Sel kulit kita akan berganti setiap 21hari. Bila badan kita dpt cukup protein, dlm masa 21 hari ianya akan diganti dgn sel yg baru... So,ianya membantu pudarkan parut jerawat/jeragat kat kulit muka kita tu... ^___^ 



Bagi yang mempunyai masalah kulit kering atau terlalu berminyak, pengambilan vitamin dalam Set Cantik ni sangat disyorkan. Sebab vitamin2 dalam ni boleh dikatakan COMPLETE SET untuk membantu mengatasi masalah kulit kering dan berminyak... B Complex - membantu menstabilkan hormon, Vitamin C - untuk pembentukan kolagen dan Vitamin E menyeimbangkan kulit yang terlalu kering atau berminyak tadi menjadi lebih normal...


Apalah salahnya kita keluarkan sedikit belanja untuk repair kulit muka kita... Untuk keyakinan diri. Untuk tampil cantik untuk suami. Cantik untuk suami kan dapat pahala. hehehe...



sy dah cuba dan amalkan dgn KONSISTEN. Alhamdulillah, memang sgt puas hati. Rasa muka lebih anjal, gebu, tekstur muka lebih halusss, parut takde, jerawat takdemuka takberminyak. Paling best bila ramai yg tegur dan ckp sy makin cantik dan berseri2(bukan puji diri sendiri tau,tapi org yg ckp mcm tu)... Hehe... Sape yg tak suka kan bila org puji kita cantik?? Sebab tu lah sy share tentang Set Cantik ni… sbb semua org pun boleh cantik berseri2 juga… (>__<)



Jom order Set Cantik... Jom sama2 cantik berseri di hari raya…  ^___^


Berminat?
Setiap pembelian di mama2faizmayra, anda layak menerima hadiah istimewa percuma,jadual mkn&tips ekslusif yg berkaitan , konsultasi percuma berterusan (after sales service)dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...