Followers

Google+ Followers

Wednesday, June 6, 2012

PERFORMANCE DRINK





Apa itu Performance Drink?1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
4. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.5. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.
Namun, ia tidak terhad kepada ibu menyusu dan mengandung aje tau .. seisi keluarga sangat digalakkan untuk mengamalkannya
________________________________________________
Itu dia.. Terbaikkk Dari Ladanggg.... hehe..

Ni kata suami Pn Lia,beliau seorang pelumba basikal..."..Abang rasa best betullar berkayuh dengan minum Performance Drink ni..before this kalo berkayuh Abang memang rasa sakit kaki setiap kali balik rumah..Lia perasankan..?tapi sekarang ni dah ok dah..sejak minum PD ni..dulukan Lia bekalkan air suam biasa untuk Abang bila setiap kali Abang nak mengayuh..different sangat minum air suam tu dengan PD ni..bila minum PD, tekak tak rasa kering walaupun berkayuh lama dan jauh..pastu Abang siap bg kawan2 rasa PD ni..derang kata ape tau..air ni rasa lain..lebih kurang macam air garam yg doktor bg tu kalo kita kena cirit birit..TAPI..ni laaaaaggiiiii sedappp..! PD memang best lahh..! Dah tak sakit kaki dan tak penat cam dulu lagii..."





Dan ini pula kata Puan Lia,ibu Irfan.... since last week saya menggantikan puasa..jadinya ada masa-masa tu saya tak sempat bersahur al-maklumlah..puasa sorang-sorang kan..jadinya, saya pun sempat bancuh PD satu gelas dan terus minum..wah..! rasa nyaman dan segar..terus terbukak mata..rasa PD ni ala-ala oren tang tu tapi laaaagggiiii sedappp.. betul tak tipunya lahh..pastu saya berpuasa macam biasa..yang saya perasan, kalau saya berpuasa,bile dah mask tengahari, mesti melepek..tak larat..mulalar rasa haus tu datang..tapi kalini AlhamduLILLAH..masih bertenaga dan tak rasa haus langsung..boleh buat keja cam biasa seperti saya tak berpuasa lak..hehe..memang PD terbaiklahh..!







Kenapa Performance Drink? 
Ianya minuman berglukos yang mengandungi formula opticarb iaitu membantu badan kita cergas sepanjang hari walau berpuasa, memastikan kandungan gula dalam darah  dan bendalir dalam badan adalah seimbang. Ia membantu si ibu tidak dahaga sepanjang seharian berpuasa.

pendek kata ... Shaklee Performance® gives you the carbohydrate energy that your body needs for endurance, as well as fluids and a unique balance of electrolytes to help prevent dehydration.

..jadi sape2 yang plan nak ganti puasa atau nak berpuasa sunat tu..bolehla jugak dapatkan Performance Drink ni..

Berminat?
Setiap pembelian di mama2faizmayra, anda layak menerima hadiah istimewa percuma,jadual mkn&tips ekslusif yg berkaitan , konsultasi percuma berterusan (after sales service)dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB. atau boleh inbox ke fb hamizah che mat.. nk whatsapp leh whatsapp ke 0179350152

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...