Followers

Google+ Followers

Monday, June 25, 2012

shaklee mendapat kelulusan KKM

Produk ni diluluskan KKM x? Soalan drpd kawan Fai, Linda..

Kpd sesapa yg nak tau, Shaklee memang DILULUSKAN OLEH KKM. Ape buktinye??
Kat setiap bhagian depan botol Shaklee ade sticker kilat. Pd sticker tu ade serial number dan ade printed KKM. Mcm dlm gambar bawah ni


Ade lagi 1 bukti Shaklee ni diluluskn KKM. Bhagian belakang setiap botol Shaklee ni ada printed "Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia" dan ade Serial number MAL xxxxxxxx


Jgn risau ye, gunakan Shaklee tanpa was-was...Hehe...


(Credit to MamaCery)


Berminat?
Setiap pembelian di mama2faizmayra, anda layak menerima hadiah istimewa percuma,jadual mkn&tips ekslusif yg berkaitan , konsultasi percuma berterusan (after sales service)dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...