Followers

Google+ Followers

Wednesday, June 6, 2012

SHARING MASKER


waaaaaaaaaaa.... x sabar tunggu malam ni!!! nak cuba jugak.. mommy pn nk kulit gebu cm ni jugak!! flawless gitu.. x sabar okey!! haha.. jom layan testimoni dr salah sorang pengguna shaklee.. fai, 

SHARING - MASKER
Jommm cubaaa... Fai dah cuba, kesannya?? Memang BEST...!!! Masker vitamin E ni memang MARVELLOUS!!! Fai baru try dua hari... sapu sebelum tidur... bangun pagi rasa muka sgt2 flawless, licinnn, gebusss. Tak payah dah nk tepek bedak sejuk. hihi... Sape2 yg ade vitamin E Shaklee tu cubalah ya. Kesannya memang superb...! InsyaAllah... :))) 
(Credit to Master Cery atas perkongsian ini)

Bulan ni promo VITAMIN E murah gilos... Dah peruntukkan sebotol ni buat masker... Sebiji sebelum tidur... Baru start dua mlm. Bangun pagi... GEBUS je rasa..
 
Sebelum tidur
Sapu sebiji vitamin E sebelum tidur (untuk muka Fai, sebiji vitamin E tu boleh guna untuk 4-5 hari)
Caranya, vitamin E tu cucuk dgn jarum dan picit perlahan-lahan sampai keluar minyak vitamin E dan sapu keseluruh muka nipis2.
Pagi 
Sapu muka dgn plain yogurt dan biarkan selama 5-10min... Memang best..! Fai campur yogurt tu dgn sesudu kecil ESP. Tepek kat muka sampai rasa kulit muka menegang (sampai yogurt tu kering). Besttt sangat masa ni, kalah masker yg kte dok tepek mcm topeng tu... Lepas dah kering tu terus basuh dgn pencuci muka. Memang lembut jer rasa kulit... Hihi..
 
ni la yogurt yg Fai guna :)



rupa dalamnya mcm ni la, memang cair..


campur dgn 1 sudu kecil ESP
 
lepas mix dengan ESP, jadi mcm kekuningan
 
 
Ada dua bulan lagi nak raya... Jommm pakat2 jaga muka kasi cantik untuk raya nanti...! Tak payah beli kosmetik mahal2, inject2 botox sume... Tak payah guna masker2 yg chemical tu semua..... ni PURE VITAMIN E ni... Sebiji sehari baru bape sen..... ^_____^
jom sama2 cuba!! bestnya.. no need make up2 lg dah 
Berminat?
Setiap pembelian di mama2faizmayra, anda layak menerima hadiah istimewa percuma,jadual mkn&tips ekslusif yg berkaitan , konsultasi percuma berterusan (after sales service)dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...