Followers

Google+ Followers

Monday, June 11, 2012

TESTIMONI IBU BERPANTANG

testimoni IBU berpantang dengan SHAKLEE

Kita tengok ape customer ni ckp ye :)

nak share ngan geng shaklee sume, before deliver berat sye 84kg dan selepas bersalin 2 bulan 

berat saye dah 66kg (tp perut tu nmpak buncit coz x bengkung kerane c-zer). ini la hasil dari pada 

makan set pantang dan esp. tp sejak abes set pantang tu sye just mkn esp je. muke pon beza 

dah color dia, dulu gelap skang cerah skit. i'm in love with shaklee



berbaloi kan? x perlu jamu lagi.. lagipn semua org tahu jamu x boleh ambil klau anak ade kuning 

(jaundis) kan?



saya pn dah mencubanya.. klik cini 

kepada yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai shaklee boleh hubungi saya untuk konsultasi secara percuma :) atau boleh inbox ke fb hamizah che mat.. nk whatsapp leh whatsapp ke 0179350152;0

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...