Followers

Google+ Followers

Saturday, June 1, 2013

PEPPERMINT GINGER

Act hari ni teman anak2 ngn suami kat kolam pegi mancing.. sebab dah janji ngn anak bujang nak bawak pegi mancing.. hahaha..

So sesambil tu nak cite sal PEPPERMINT GINGER PLUS

Selama ni saya x penah amik tau pasal peppermint ginger shaklee sebab saya x penah makan. So x de feel sgt nak cerita sebab x penah try kan. Nak cerita kat org kan best kalau kita sendiri dah cuba. Nak jadi cerita.. saya sakit kepala. Migrain dr petang smpai la kul 10 malam x berkurang. Mintak suami picitkan pun x jalan. Tiba tiba suami cadang suh amik PEPPERMINT GINGER tu sebab elok utk buang angin.. awk ni berangin ni.. hahaha..

Apa lagi trus amik 2 bijik. Pastu sakit kepala skali ganda lagi smpai nangis2 tapi angin (sendawa) non stop.. setengah jam lepas tu lega.. lega selega leganya. Hilang terus sakit kepala dan dapat tido dengan lena sampai subuh. Allahuakbar. Rasanya macam selesai 1 masalah saya selama ni. Migrain!! Kalau x sebelum ni mesti moody. Sebab sakit kepala
. Hehehe

*ini testimoni benar diri sendiri*

Ok jom baca apa sebenarnya PEPPERMINT GINGER ni.. dari sumber apa sebenarnya..

Seperti yang kita tahu Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut.

Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. 

Shaklee peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan.
Dan Pil-pil peppermint ini juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.

Peppermint ginger plus ini terdiri daripada 4 bahan iaitu pudina, halia, fennal dan anise.

Peppermint ginger plus ini dapat membantu dalam:

♡ melegakan senak perut
♡ membantu penghadaman
♡ mabuk laut/daratmelegakan kesakitan cirit birit dan gastrik
♡ melegakan sakit periodmelegakan mual atau loya angin ketika mengandung
♡ membuang angin dalam badan
♡ menyamankan perut
♡ migrain disebabkan angin dalam badan

Cadangan: Larutkan 2 biji dalam HOT TEA dan bau peppermint tu memang harum semerbak..Sedap sungguh rasanya bila di minum..Jadilah Peppermint Ginger Tea! Bestttt!!! Fressshhhh!!
Haaa apa lagi.. jom order!! Wajib ada setiap rumah 1 botol peppermint!!

Berminat boleh whatsapp/sms/call 0179350152
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...