Followers

Google+ Followers

Tuesday, May 28, 2013

VIVIX TONIK AJAIB SHAKLEE

wahh!! lama sungguh x update blog ni.. hihihi.. kalau korang perasan kan.. blog ni xde dah blogspot.com.. terus mama2faizmayra.com haaaa.. kan comel tu!! nampak lebih gah disitu.. ye dak? hari ni nak sharing pasal VIVIX SHAKLEE ni.. so far im seriously consume VIVIX ni dah sebulan lebih.. amik utk kesihatan dalaman dan jugak luaran.. yess.. betul.. TOTALLY DIFFERENT!! i feel more energetik.. kulit makin cantik, tapak kaki merekah teruk xde dah, tapak tangan kemerah merahan, hubungan suami isteri pn.. OOPPPSSS!! over sudah!! eekekke.. tp nasihat saya pada yg ada masalah hubungan suami isteri MESTI TRY!!!
Bukan tu saje, VIVIX ni sesuai utk org yang ada sakit2 KRONIK  seperti DARAH TINGG, KENCING MANIS, JANTUNG, KOLESTEROL, SAKIT SENDI, GOUT dan banyak lagi la.. boleh kata vivix ni sebagai TONIK AJAIB anti penuaan SHAKLEE.. ia, khas dan istimewa utk mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran... awet muda gituewww!! :)

Apa fungsi VIVIX sebenarnya? ok let me listkan


  • Memperbaiki DNA dimana setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya disebabkan radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan menjadi lebih cepat. jadi vivix ni membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dari proses penuaan tersebut
  • Memperbaiki tenaga sel. semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita akan kehilangan tenaga. jadi bila sel kehilangan tenaga, fungsi sel juga akan menurun. jadi vivix membantu menguatkan sel sel tubuh kita.
  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan makin pudar, jadi vivix membantu mengembalikan keremajaan.


'VIVIX MEMBANTU KITA KELIHATAN 25 TAHUN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENAR'



Jangan terkejut ye Ayu Raudhah juga adalah pengguna produk Shaklee. Vivix adalah suplemen favourite Ayu Raudhah sehingga kini. Di antara tip-tip kecantikan Ayu Raudhah ialah;

Tips kecantikan wajah- Membersihkan dan menjaga muka dengan kerap- menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah- Menjalani rawatan muka dari produk2 yang dipercayai

Tips kesihatan rambut- menggunakan daun bunga raya

Tips kesihatan tubuh badan- menjaga pemakanan- melakukan senaman (bangkit tubi 50 kali sebelum tidur)- mengamalkan sirap Shaklee (Vivix)


Walaubagaimanapun, pengambilan Vivix adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi kerana ia mengubah DNA. 

"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”

Jadi tunggu apa lagi sementara PROMOTION MAY masih lagi berlangsung.. TRUST ME mmg sgt2 worth korang beli.. janganlah sayangkan wang semata mata utk pejam mata kesihatan tubuh badan kita yg kita guna bertahun2.. perumpaan mudah.. macam kita membeli sebuah mesin( x kira lah mesin apa sekalipun) mula2 baru sedap pakai x banyak ragam.. lama2 mula rosak kena maintain itu ini.. kena ganti itu ini bagi mwsin tu berfungsi seperti yg mula2 kita beli dulu.. sama jugak badan kita.. dr kita baby smpai la kita tua bercucu cicit yang mana kita jugak akan tua. jadi, utk maintain sihat kekal bertenaga utk kita teruskan tujuan kita hidup kat dunia ni utk beribadah kepadaNya. SIHAT SEBELUM SAKIT.. MUDA SEBELUM TUA :)



Berminat?
Setiap pembelian di mama2faizmayra, anda layak menerima hadiah istimewa percuma,jadual mkn&tips ekslusif yg berkaitan , konsultasi percuma berterusan (after sales service)dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup diFB.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...