Followers

Google+ Followers

Saturday, October 19, 2013

Plaster ceiling idaman

Ececeh... x leh blah tajuk 'plaster ceiling idaman' kehkehkeh.. bukan ape.. dah lama sangat nak rumah ada plaster ceiling.. tp ye la.. sebelum ni kami asben n wife x mampu sangat lg nk ada rumah sdiri.. skang dah ade.. dah mampu apa salahnya buat yg terbaik sket.. heheh..

dulu2 selalu cakap kt dirik sdiri yang aku akan ada rumah sdirik umo 25 tahun nnt.. n yessss!! kuasa minda!! mmg betul2 exactly 25 tahun umur aku.. dan aku memang percaya dengan kuasa minda.. apa yang kita bayangkan itu la yang akan kita dapat.. dan yakinnn!!

owwwhhh jauh tersasar dr cerita sebenar... oklay lah jom tgk2 gmbar plaster ceiling dr in progress till siappp sepenuhnya.. cantikkk!!! org lain tgk x cantik lantak ler.. yg penting penuhi konsep ruang tamu umah aku.. moden style!!















kerja2 membuat plaster ceiling ni leh tahan kotor.. memang x leh ada barang lain if nak pasang plaster ceiling.. aku amik ngn Alvin construction.. not bad la.. keja2 diorang bagus.. boleh tahan dan harga bagi aku sangat2 berpatutan.. kipas tu pkai kipas asal jerk.. nnt nak tuka jugak.. bila tiba masanya.. kehkeh..

total cost untuk both plaster ceiling termasuk wiring, lampu led semua tu rm6200.. murah x?
tapi dari yang aku survey kira murah dah.. hihi.. 




8 comments:

  1. Salam...mohon share contact no Alvin Construction, tq :)

    ReplyDelete
  2. 0123269005.. kena pandai2 nego lagi ye.. biase la.. diorg mesti mark up dl kan :)

    ReplyDelete
  3. area mana ni ye? mereka buat wiring juga ke?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila emel kat kami juliaqahmunirah@gmail.com..murah n puas hati

      Delete
  5. kak mijah comey nyo ghumohhh :O Buak la open house kikikiki. gata kaki nop tengok ghumoh baru oghe sero :p

    ReplyDelete
  6. salam, nak shere kontraktor plaster siling yg murah dan hasil kerja puas ati, sebab dia buat sendiri tanpa tangan ke tangan 0166831958,

    ReplyDelete
  7. Kami ada menyediakan kerja-kerja memasang PLASTER CEILING, WIRING, CAT RUMAH, RENOVATE BILIK AIR, TABLE TOP DAPUR DAN LAIN LAIN. Hubungi Azhar 0179366310

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...