Followers

Google+ Followers

Wednesday, February 12, 2014

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE


Vivix sangat terkenal dapat membantu menyembuhkan pelbagai jenis masalah kesihatan kerana kandungannya yang kaya dengan pelbagai khasiat iaitu minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol lebih lebih lagi dalam membantu kerosakan DNA dan membantu membaikpulih fungsi tubuh sihat seperti di usia muda.

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi dan lobak ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan vivix begitu unik. polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti penuaan semulajadi. 

Di sini saya nak kongsikan testimoni2 pengguna Vivix di Malaysia.

TESTIMONI VIIVX DALAM MEMBANTU PESAKIT CANCER


Master Law Chu Hian dulu bekerja di NTV7 pesakit cancer gem cells. saya pernah jumpa dia beberapa kali. pertama kali jumpa masa MOTIVATION RALLY shaklee anjurkan. kali kedua saya jumpa masa NATIONAL CONFERENCE 2013. dan adalah beberapa kali dengan aktiviti shaklee anjur dia ada. okay berbalik pada kisah dia. masa dia sakit ada orang kenalkan dia dengan shaklee.. dia cuba dengan alfalfa complex. sebab masa tu xde lagi kan vivix. bila Vivix dikenalkan dai consume vivix dan alhamdulillah dengan izin Allah dia sembuh dari cancewr dan lebih menarik dia nampak 10x lebih muda dari umur sebenar. nampak kan macam umur 30 an sedangkan dia dah 50 tahun!

boleh dengar sendiri pengaalamn beliau semasa NATIONAL CONFERENCE 2013.



TESTIMONI VIVIX KEPADA PEROKOK TEGAR


jom layan video seorang perokok berhenti merokok selepas mengambil vivix



TESTIMONI VIVIX MEMBANTU PESAKIT DIABETIS

Biar gambar berbicara. iye, vivix sangat membantu pesakit kencing manis.

lagi testimoni pesakid kencing manis




TESTIMONI VIVIX UNTUK KECANTIKAN DALAMAN DAN LUARAN

Ayu Raudhah juga mengambil vivix untuk kesihatan dalaman dan luaran :)


TESTIMONI VIVIX MEMBANTU MASALAH RESDUNG TERUK SEHINGGA MEROSAKKAN SARAF PENDENGARAN


"Sebelum kenal Shaklee En suami pernah diserang VERTIGO.. Berpunca dari RESDUNG TERUK sehingga merosakan SARAF PENDENGARAN.. nyaris pekak hokey (oh no muka boleh tahan tapi pekak) hahahaha..

Time tu lebih sebulan TAK BOLEH BANGUN langsung. Terbaring je kat rumah.. lepas dapatkan rawatan doctor ambil masa yang agak lama juga laa untuk recover. Nak di jadikan cerita.. hujung tahun lepas dia diSERANG SEKALI LAGI... oh no..!! time tu dah cuak dah.. sebab doc cakap kalau kene lagi anytime boleh JEJASKAN sistem pendengarannya.. atau dengan kata lebih halus.. PEKAK..!! seram hokey..

Time tu dah jatuh cinta dengan SHAKLEE.. saya paksa dia KONSISTEN amik vivix pg satu sudu malam satu sudu.. Alhamdulillah dengan izin Allah dia PULIH SEPENUHNYA tak sampai seminggu. Syukur sangat2.. so bagi mereka yang ade maslah RESDUNG jangan ambil mudah..!!

Bestnya dengan mengamalkan vivix bukan setakat dapat badan yang sihat.. tapi AWET MUDA lagi u.."



banyak lagi kalau nak letak semua testimoni vivix. selain itu vivix juga bagus utk masalah kencing manis, saraf, sendi, dan sebagainya. jangan terkejut vivix jugak membantu masalah intim suami isteri. oopppss!!

kami suami isteri pun amalkan mengambil vivix. bagi saya, vivix antara yang wajib saya ambil setiap hari. x perlu banyak. hanya 1 sudu kecik je sehari.




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...