Followers

Google+ Followers

Friday, February 7, 2014

VITALEA FEBRUARY PROMOTION

keratan dari majalah iSIHAT. 
saya malas nak cakap panjang mengenai kelebihan vitalea tapi nak kongsi testimoni sebab saya tahu ramai yang dah dapat info mengenai kebaikan vitalea iron formula. 
saya pun suka dengan vitalea ni. ingat lagi pertama kali saya makan vitalea ni masa saya dalam pantang anak kedua. masa tu nekad x nak amik sebarang jamu. hanya mahukan supplement utk penuhi keperluan nutrient harian saya. serious saya rasa sangat lain.. langsung x penat uruskan baby dari a to z sebab saya berpantang sendiri dirumah.
saya mampu ke kelas selepas seminggu bersalin. siap attend exam lagi :P
formulanya mudah saja, jangan skip ambil supplement setiap hari dan anda akan rasa awesome!!!

okay jom kita baca tastimoni2 yang mengambil VITALEA. 






    • Nurul Aula A'Akif Fadzil Salam malam.. Dalam petang before solat maghrib nie saya kongsikan kehebatan vitalea.Saya tidak pernah sedar keebatan sehinggalah saya mencubanya setahun yang lalu.Saya pemalas makan macam2 tapi vitalea saya tak pernah miss..Apa yang saya rase? Kenyang sepanjang hari bila saya makan? Selepas breakfast dan saya ambil esp kul 11 pagi. Then saya tak berapa nak kudap2..


      Then i found out it has pottasium inside. And lack of pottasium menyebbkan kita asyik nak makan benda merapu.
      Why i love vitalea sebab dia lengkap. Dan bila amik dengan esp everythin is complete dan sesape keletihan dan tak tahu nak strt ape? Strt with vitalea.. Sebab mmg lelaki terutamanya akan fall in love sebab mereka rase enerygy immediately!! Nie customer saya terus order berbotol2 haha untuk bini katenya..
      Then kandungan iodin.. Hah nie begitu penting untuk mensurutkan gout.. Huhu tahukah anda bahawa antara sebab berlakunya gout ialah kurangnya iodine? Hehe:) 
      So nie sekarang my mum punya loveable product sebotol dia tak bagi share okeh.. Hehe asalkan dia happy im happy..
      So ape penyakit sekalipun mulakan set optimum health dan Esp.. Dan shaklee mulakan wellness set mesti bersebab kerana ia asas repair ur body.. Kalo tak mampu vit- C dan b-comp mulakan vitalea+ ESP and effect dia?? Bak kate boboi boy TERBAIK!!

    • Yatie Mellon tp mmg diakui...vitalea mmg penting. sy bg kt anak sy hr2. baru2 ni dpt report card dia. nyaris jatuh terduduk pasal result dia rata2 A n cikgu kata dari pendiam sekarang dia responsive dlm kelas
    • Lyana Mansor Vitalea adalah vitamin paling awal di dunia. Mengandungi 12vitamin Dan 7 mineral yang penting tk fungi tubuh. Cth bila amik vitalea rasa bertenaga kerana dlm vitalea ade complete vitamin B. Termasuk biotin Dan folic asid yang Mahal. Vitalea penting utk membekalkan nutrisi kepada sel Dan memastikan sel sihat.. juga mengandungi zat besi yang penting untuk pembentukan hemoglobin.. sapa yang perlukan.. ? Semua org perlukan vitalea.. kerana ia supplements asas. Kanak 2 pun leh amik sbb tu ada Vitalea for children. Istimewanya vitalea ni ia sgttttt pantas diserap oleh tubuh kita.. kalau Baca dlm product guide ada tulis Vitalea ni mengandungi teknologi salutan micro.. Dan ia bukan sebarang multivitamin biasa kerana Vitalea menjalani 340 ujian kawal mutu.. Harga murah jek tak sampai rm100 untuk 120bj utk 2 bulan kalau amik sehari 2bj.
    • Fateema Kedai Sihat Semulajadi i crite general k..what a user sees when they get their 1st vitalea bottle? Kat pack dia kata ada iron,iron very good nak kite rasa kuat coz bantu oksigen lekat kt darah..Bile badan cukup oksign kite kurg ngantuk.. otak rasa alert.dah experimen with vivix vs vitalea,memg vitalea yg buat rasa btenaga sepnjg ari..selain tu ada biotin,good for metabolisme of lemak...ada juga alfalfa..alfalfa byk sgt kbaikan scra menyeluruh..ada 40zat & kebaikan tinggi serat.. Bgus untk detox n kshatan menyeluruh..


      Nurulazim Zulkarnain wonderful Vitalea. ....ptt la kastemer saya ni sorang doktor....dia akn repeat order vitalea je ngan sya.....bila suggest vit lain dia kata x pe.....dia kta Vitalea dh ckp......tq sis .....sbb discust psl VitLea. .....tqvm
      Yesterday at 8:59am via mobile · Like


dah baca? seronok kan? kepada anda yang selalu rasa nak pitam, x cukup rehat, penat, letih, lesu.. saya sangat2 cadangkan ambil vitalea :) bak kata kakak saya.. 'VITALEA VITAMIN KUAT' hahahaha

sempena bulan february ni ada promotion baik punya.. beli 6 botol percuma 1 botol.. x nak? banyak sangat ek.. xpe.. boleh jugak beli sebotol dengan harga super duper murah!!



boleh pm saya 0179350152

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...