Followers

Google+ Followers

Wednesday, June 11, 2014

Day 1 - SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE

Fuhh! baru berkesempatan nak update entry pasal SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE 2014. Tahun ni agak meriah sebab diraikan 3 hari 2 malam. best sangat2. Dan boleh dikata berprestij sebab tahun ni CEO SHAKLEE CORPORATION, Mr Roger Barnet sendiri datang ke Malaysia meraikan kami. Alhamdulillah. the best part is ramai anak2 melayu naik turun stage ambil award. itu tandanya apa? tandanya anak2 melayu mula menguasai bisnes Shaklee ni.

hihi.. sila abaikan baju anak2 yg sempoi sebab dah x sempat nak tuka. dan kebetulan hari yang sama suami saya baru balik dr kampung dan tertinggal flight! aarrgghh.. mmg mood sedikit kacau tapi alhamdulillah Allah permudahkan dan smpai la jugak dia disini. hehe

ni masa award CAR BONUS ACHIEVER dan PGUV GROWTH day 1

award hari pertama. bunga tu memang sukaaaaa sangat!1 tahun depan mesti naik lagi amik bunga as MASTER COORDINATOR. In Shaa Allah. doakan saya semoga ianya berjalan lancar

my super gojes downline. master to be :)

Sideline dari group Beautiful, kak marsha :)


anniz, gojer downline. sweeet!

haaa ni kalau nak tau dia ni kakak mija merangkap downline mija jugak. Alhamdulillah. Semoga kejayaan demi kejayaan untuk kamu :) muahh

ni sorang lagi downline yang terima award day 1. jauh ni dari Kelate. Seminggu awal dtg sini nak pegi Conference. tahniah mek :P

Me :)

okay ni semua yang dapat award DAY 1. nantikan DAY 2 plak. lagi ramai. :)
dan tahun depan saya pasti 100 orang dari group IRONLADIES naik stage as penerima award.
DOAKAN!!

80% KEJAYAAN bermula DALAM DIRI dan KEBERANIAN BERTINDAK LUAR BIASA!


Ya Allah, Terima Kasih atas cinta dan Kasih sayangMu yang tak terhingga. Allahuakbar. Sesungguhnya aku malu dengan apa yang aku minta dengan apa yang KAU berikan. terlampau banyak nikmatMu Ya Allah kepada hambaMu ini. Kau pegang dan bawalah aku dalam mencari redhaMu dan terus mensyukuri nikmat2 yang Kau berikan untuk dikongsikan dengan semua orang. Bantulah aku menambah nilai dalam hidup semua orang. Bantulah aku dalam mencari redhaMu. 



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...