Followers

Google+ Followers

Wednesday, September 24, 2014

Melawat KLIA 2

Sejak KLIA 2 dibuka April 2014 kami x pernah jejak lagi KLIA 2 ni. Hihi. Dah kebetulan nak hantar atok n nenek mukhlis dekat sana So bawak jela semua. Orang cakap macam mall dalam tu. Hehe. Mula2 masuk dah rasa keterujaan. Woww, betul la, macam mall. Kedai berderet deret.

Masa mula mula sampai suami drop by dulu untuk elak jalan jauh. Kitorg bergerak pegi drop luggage. Anak2 teruja nak tengok kapal terbang. Menjerit jerit macam X nampak kewujudan orang ramai kat situ. Hahaha

MIL & FIL boarding

Sebab x nak balik lagi singgah pappa rich n dok bahagian luar. Open air untuk tengok view kapal terbang. Terang2 kat situ 'no smoking' tapi ramai yang smoking. Mungkin alasan 'open air'. Entah la. Diorang ni x sensitif, mungkin xde anak lagi kottt.. Huhh. Spoil jup mood.

Si humaira yang tengah memujuk rayu mama dan abah belikan tiket kapal terbang. 
Mama nak naik kapa tebang... Hahhaa. Sabo je la. Hatiku cair x sampai hati.


Upah ais krim senyap la kejap

Aiskrim beli dekat marry brown

View nak dekat waktu maghrib. Nice. Nampak kapal terbang naik turunlah 

Ajak balik memang langsung x hirau.


Open air dekat pappa rich. Memang dekat je ngn tempat tengok tu




Layan kopi sat


X tau nama food ni tapi sejenis noodles 🍜 

 Depan tukis KLIA 2

Mama xde sebab mama yang ambil gambar




Hihi. BTW nak berjalan lagi sekitar kedai kedai tapi x boleh. Bsnysk ujisn bawak anak2. Dah la nampak orang jual lego. Mati kens pow. Hihihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...