Followers

Google+ Followers

Thursday, September 11, 2014

PERTANDINGAN MEMANCING KELAB SUKAN PETRONAS

Hari ni nak cerita pasal kitorang join Pertandingan Memancing Kelab Sukan Petronas sabtu lepas 6 septerber 2014. Suami saya ni memang hobi memancing. Sampai anak2 pun terikut. Mukhlis dan Humaira pantang dengar memancing semua teruja dan akan menjerit2 macam orang excited gila. Kalau berjalan pegi mana2 ternampak kolam atau tasik habis ler. comfirm cakap "abah, mama, mancing kolam, ada ikan..!" hahaha. Keterujaan melebihi segalanya.

Okay berbalik pada pertandingan ni.Suami saya register 2 joran, 1 untuk dia dan 1 untuk anak2. Pertandingan bermula dari pukul 9-1 tengahari. pemenang hadiah pertama dikira dari ikan terberat.

jom kita review beberapa gambar yang ada dalam hp ni


suasana kolam memancing. okla sebab kami duk tempat yang teduh, so x panas. sekeliling kolam pun ada tempat yang beratap. sesuai la nak bawak anak2. Bagi saya,kolam yang agak menarik

lagi suasana di kolam

masa ni mukhlis dah membebel. mana ikan ni mama, mana ikan ni abah. Ikan x nak makan udang kita. hahaha. Membebel tanpa henti

mek maira ni kalut dengan mainan dia. skali masuk kolam menjerit semua orang dengar. ikan pun lari. ngeh2. sabo je la


jangan salah faham. ini bukan ikan kami dapat. tapi orang sebelah dapat. teruja si mukhlis tengok ikan. Abah dia mancing smpai sudah x dapat ikan. nak salahkan siapa? hahaha..

Seminggu okay si mukhlis ulang, abah ni silap la bawak kat kolam yang xde ikan. bawakla mancing kat tempat ada ikan.  hohoho

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...