Followers

Google+ Followers

Wednesday, October 15, 2014

Gembirakan anak2 adalah satu kepuasan

Gembirakan anak anak adalah satu kepuasan. Anda Setuju? Kalau tanya saya, saya puas bila tengok senyuman anak anak bila dapat apa mereka nak. Actually lama dah Mukhlis dan Humaira request nak naik kapal terbang. Sebab diorang jeles tengok mama abah dia ni naik kapal terbang ke USA tempoh hari. hehe :)

Weekdays suami kerja dan weekend saya plak sibuk dengan pelbagai aktiviti bisnes. Bisnes baru nak naik. Ditahap kena menuai lagi untuk lihat hasil. hehe. Anak2 keep asking bila nak beli tiket naik kapal terbang. hihi. So lepas raya qurban hari tu saya ambil tiket flight dari kampung ke KL

Jom tengok gambar diorang. Macamana happynya muka diorang. Sampai si mukhlis bagitau saya, mama kena senyum selalu. hahaha.

ni dekat airport Sultan Ismail Petra kota Bharu

humaira jadi perhatian orang ramai sebab bawak 2 baby. kihkih

dalam flight. happy x nampak diorang?

ni dah atas awan. hehe



4
muka excited nak jumpa abah


minah ni berjalan sepanjang jalan tau. balik rumah je pengsan x sedar2

KLIA 2 bagi saya sangat jauh berjalan. lebih 1km. sangat2 jauh. Kesian anak2 dan orang tua bagi pendapat saya la. dan kurang walkalator. KLIA 2 need to improve. tmbah banyak2 sikit untuk mudahkan orang terutama orang tua. :)

Shaklee effect! Walau hanya naik airasia tetap berpuas hati sebab hasil titik peluh bisnes shaklee untuk reward anak anak. alhamdulillah :)

2 comments:

  1. Iqbal pon lamo dah xnak flight, last jame dio kecik.tggu tiba masa blh reward gak

    ReplyDelete
  2. mukhlis dah banyak kali tp masa dia kecik dl. mayra ni second time la. tp kali ni diorg dah cukup faham. so teruja tu double triple sebab diorg mmg request nak naik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...