Followers

Google+ Followers

Saturday, December 13, 2014

DAY 2 - SHAKLEE GLOBAL CONFERENCE 2014

Pukul 7 pagi Waktu US kami bangun tau. Waktu Malaysia time ni dalam pukul 10malam tarikh lain. Penat sungguh walau hari pertama. Mungkin sebab travel lama kan. Walau penat kami x nak lepaskan peluang berada di negara orang. Pengalaman yang cukup bermakna. Kalau boleh x nak sia siakan waktu layan jet lag je. hihi. Kami Breakfast di hotel yang mana pihak shaklee dah booking awal2 khas untuk kami menu dari Malaysia. So yang x leh makan western tu nasik ada. Tapi gila x sedap. hahaha. ye la diorang bukan makan nasik. nak beli beras kat sana pun x banyak ada. tapi murah je beras sana.

Bawak imej Malaysia. Baju kurung beb. haha. Dan beg galas pink ku. kihkih

Selfie dalam Hall. Best sebab Malaysia dapat dok seat depan. 

suasana dalam hall

Shaklee live 2014. Dirasmikan CEO shaklee, Mr Roger Barnett yang tersangat family friendly

Dalam ucapan Mr Roger ada mention pasal leader kami, Presidential Master, Pn Shareeze Hashim atau kami panggil kak cery. 





Kami datang sini untuk trip percutian dan disebabkan ada Shaklee Global Conference. Sepanjang conference ni kami join 2 hari je. Hari ni dan lusa untuk award. Esok kami akan ke DISNEYLAND LOS ANGELAS. 

Seronok sepanjang conference dimana kami berkenalan dari negara negara luar. Husband saya ada borak dengan sorang American, bukan main lagi bergelak tawa. Kebanyakan semuanya berbangga dengan pencapaian Malaysia. Yang jadi MAster Coordinator semuanya muda2. Diorang kagum. Diorang tua tua baru jadi Master tau. 

Petang tu patutnya ada dalam hall tapi kami dan geng lari pegi TARGET shop dan ROSS. hahaha. Sana barang2 reject. Tapi x nampak pun defect kat mana. untuk info, disana tiada barang x original ye. Semua ori. Dan semuanya murah2 compare dekat Malaysia. X sabar nak pergi Factory Outlet. hahahaha



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...