Followers

Google+ Followers

Sunday, December 14, 2014

DAY 3 - DISNEYLAND LOS ANGELAS..!!

Okay hari ni seharian kami dekat Disneyland Los Angelas. Sampai malam. Malam tu ada show fireworks tapi dah x leh nak upload semua. x banyak nak cakap, enjoy tengok gambar. hehe. Pendek kata, seriously seronok sangat..!















Dibawah ni gambar2 masa show. Setiap hari ada 2 kali show. Time ni la nak tengok real watak2Disney. Best..!
















































































Lewat petang tu sementara tunggu FIREWORKS kami ramai2 pegi LEGO OUTLET di sebelah DISNEYLAND dekat CHINA TOWN. Sebelum ke US kami asben n wife dah janji dengan anak2 nak belikan lego. nak x nak kena belikan. hihi











Hasil tangkapan malam tu. Inipun rasa x cukup



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...