Followers

Google+ Followers

Friday, January 9, 2015

EXCLUSIVE MEETING at FAIZWORLD TRAINING CENTRE

Menghitung hari sebenarnya tunggu hari ni nak jumpa Presidential Master Shareeza atau kitorang panggil kak cery. Jutawan tapi very humble. Serious..! Hari ni meeting khas hanya untuk kami dalam Group Lovely telegram. Dia nak kami berjaya dalam bisnes.

Sesi dari pukul 11am-2.30 pm dia sharing untuk buat annual planning, base target dan stretch target. Apa driven factor kami dalam bisnes. Rata-rata ada push factor yang kuat untuk berjaya dalam bisnes. Yela, siapa yang x nak kan? :) janji ada minat dan suka dengan apa yang kita buat, konsisten sharing untuk bantu orang lain, In Shaa Allah cepat atau lambat, akan sampai ke puncak kejayaan jua.

Group lovely ni kebanyakan dari kami semuanya sideline. Tapi kami rapat, berkongsi cerita suka duka. kui kui. Walau berlainan upline tapi kami dibawah satu payung, bawah Master Shareeza yang semuanya ada impian dan niat yang sama dalam Shaklee. Sayang uols ketat2. Dalam tangisan gembira dan duka korang sentiasa ada untuk beri kekuatan.. aaaahhhh poyooo..! hahahaa.. Kalau uols yang dalam group lovely baca entry ni, sila la belanja mijaaaaa...!!! hahaha.

Btw uols, sesiapa yang tengah mencari Training Centre area Bangi, saya sangat sangat sarankan try Faizworld Training Centre ni. Memang the best la siap ada segala kelengkapan termasuk Kids Room..! Jadi mak mak tak payah risau. jup saya listkan antara kemudahan yang ada di FaizWorld Training Centre.

Bilik Training (kapasiti 42 orang) untuk disewa yang LUAS & SELESA untuk mengadakan kelas,seminar,bengkel, taklimat dan lain-lain.
Lokasi yang strategik di Bandar Baru Bangi (belakang Bangi Sentral, berhampiran dengan banyak kedai makan dan parking basement yang banyak)
Equipment
-Projector & screen
-White board & marker pens
-Flip chart
-TV Monitoring
- PA/Audio System
-Microphones
-Laser Pointer/Presentation Remote
-Stationaries
Facilities
-Complimentary water & tester shaklee products
-Free Wi-Fi access
-Surau.
-Kids room
-Toilet
-Mini pantry
Untuk maklumat lanjut, email ke training_course@faizworld.com atau SMS/Whatsapp 016 9219110.

haa ni fee untuk Training Centre tu

Untuk gambar Training centre tu boleh la ke fb page disini

 https://www.facebook.com/faizworldtrainingcentre?ref=br_tf



Ni gambar-gambar kitorang berjimba lepas meeting :P





Sedap je okay berjimba makan kek, roti lebah, colek mangga aka pauh, dan macam2 lagi diorang bawak. hehe. Sekadar bergembira sebelum gerak gempur


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...