Followers

Google+ Followers

Saturday, January 17, 2015

KELAS BANGKIT 2015



Alhamdulillah petang tadi selesai sesi kelas bersama downline dan sideline di FaizWorld Training Centre, Paragon Point, Bandar Baru Bangi. Saya, Kak Karina dan Kak Ellyzia bergabung untuk jadi speaker tenaga pengajar hari ini. Mission kami sama, membantu anak cucu cicit kami lebih jelas dengan bisnes Shaklee, Marketing plan Shaklee dan expert dengan produk. 

Penuh kelas dengan 42 capacity. Penuh Training Room tu. Kami puas membantu anda diluar sana yang ingin berjaya jana 4,5, 6 angka sebulan. Tak percaya? Ramai dah buktikan..!

Ni antara yang sempat bergambar di akhir kelas. Kami harap ilmu yang kami sampaikan di prektikkan sebaik mungkin

Sesi warm up waktu start kelas oleh kak Ellyzia :)

me: 1st speaker. Saya start dengan bisnes dengan Instagram. Instagram sekarang ni antara media sosial yang tengah naik. So grab the opportunity sebelum orang lain yang ambil dulu. Betul x? Saya ajar beberapa teknik untuk naikkan followers, penggunaan # tags, teknik posting yang berkesan dan teknik unfollowing.

Lepas habis mengenai instagram saya ke sesi yang kedua mengenai produk prenatal dan postnatal supplement diikuti produk promosi, Vitalea for children.

Antara speaker untuk kelas Bangkit 2015 :)

Ni masa dah last session, Demo NUTRIWHITE dari kak elly

Kak Elly Gojes

Jutawan muslimah dermawan hartawan. Ini la owner FaizWorld Training Centre. Seorang yang sangat dikagumi.  jemput singgah di blog beliau www.mamafaiz.com


Speaker jemputan: 'saya tak support isteri saya bisnes'.. seorang yang kelakar dan happy go lucky. Kering gusi gelakkan dia


Kak kay karina. cuba teka berapa umur dia? jeng jeng jeng. Macam umur awal 30 an kan....! Tapi..! lebih dari tu. awet mudaaaaa kannn.. sebab tu la kelas ni dia cover pasal VIVIX..! Model vivix ni


Bila mija beraksi :P

All in all kelas hari ni memang owesome..! serious best dapat sampaikan ilmu pada semua yang hadir. Maaf atas segala kekuarangan.Yang penting misi kami nak bantu anda yang hadir. Love uols.

Sebelum berundur diri nak ucap ribuan terima kasih buat Presidential Master Shareeza atas kesudiaan masa untuk train kami :) Inshaa Allah kami akan berikan yang terbaik

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...