Followers

Thursday, January 15, 2015

Kelas Shaklee

Assalamualaikum semua :) Lately busy sangat sebab settlekan order bertimbun, downlines, coaching sana sini dan siapkan slide untuk Kelas sabtu dan ahad ni. Tapi saya sangat enjoy dengan kerja saya sebagai leader :) Buat dengan penuh minat lain dengan buat kerana terpaksa. Betul x?

Dulu nak jadi cikgu tapi Allah tak makbulkan sebab Dia nak bagi yang lebih baik. Ye, Yang lebih baik iaitu kehidupan sekarang. Bekerja dari rumah, itu yang diimpikan hampir semua ibu ibu. Setuju tak? Tapi jangan pandang rendah, surirumah berdegree ni walau tak gunakan pun degree in Quantity Surveying tetap dapat jana income 5 angka sebulan.

Dua hari kelas saya bersama sideline ni semuanya buat dekat Faizworld Training Centre, Paragon Point, Bangi. Saya suka tempat ni selain dari selesa dengan segala kelengkapan (rujuk disini), Training Centre ni juga harga berpatutan. Worth it. Serious...! Kalau nak booking kena 3 4 minggu awal sebab akan sentiasa penuh. Kalau tak silap February pun hampir full House. Kalau korang berminat boleh try contact pn Shareena, Untuk maklumat lanjut, sila email ke training_course@faizworld.com atau SMS/Whatsapp 016 9219110


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...