Followers

Google+ Followers

Friday, January 2, 2015

PROMOSI JANUARY 2015

Assalamualaikum wbt buat pembaca mama2faizmayra.com Baru je melangkah ke tahun 2015 bertubi tubi handphone terima sms dari Shaklee pasal promosi bulan ni. Biasa 1 produk je promo, ni sampai 3 produk! Waaahhh teruja sangat.! Dan yang paling best, VIVIX sebab saya, suami, ma abah, ma abah mentua semua consume vivix. Jadinya masa promosi ni la suka borong banyak2. Jimat banyak uols..! banyak sangat. Bagusnya vivix ni dia membantu dalam 1001 penyakit, anti aging, detoks darah dan banyak lagi. kalau korang rasa ada banyak penyakit, selalu letih lesu, penyakit2 kronik mcm jantung, darah tinggi, kolesterol, kencing manis try la vivix.



Selain dari vivix, Shaklee offer Alfalfa dan Vitalea for children. Alfalfa raja segala tumbuhan. boleh click disini mengenai alfalfa. Pasal Vitalea for children nanti saya update post baru sebab Vitalea for children ni dah hampir 2 tahun x available. hihi jadi masih tiada entry mengenai produk ni. Kena tunggu saya study dulu :)




Jadi uols, kalau berminat boleh hubungi saya sama ada di facebook, instagram, whatsapp wechat segala mak nenek in shaa allah ada. hehe :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...