Followers

Google+ Followers

Friday, July 31, 2015

TEH TARIK MADU & SUP IKAN WARUNG PAK MAT PULAU PISANG

Lately ni banyak Update entry sebab dah banyak bulan 'puasa' dari Blog. Nyampah tau ngan diri sendiri. Malas je lebih. Hihi. Kan dah rugi.

Owh ye. Entry kali ni nak Cite review pegi makan kat warung pak mat sup kepala ikan dan teh tarik madu yang glemer tu. Last pegi lepas raya hari tu. Tau X setiap kali pegi, X pernah X jumpa artis. Mesti jumpa. Nak snap2 malu la plak. Ye la kat kelate ni diorang kadang buat tak tau je. Haha. Antaranya yusry kru. Lisa surihani, fizo Omar dan mawar. artis2 drama cerita kul 7 tu. Serious X ingat nama dia. Hihi. Ada lagi la pelakon lelaki lain. Mija ni bab ni memang failed. Sebab tu X gi amik gmbar ngn diorg.

Setiap kali balik Kelantan. Warung ni antara tempat makan yang sangat2 wajib pegi tau. Owner dia pok mat tu memang ramah dengan semua orang. Tu yang buat kita selesa dengan kedai dia kot. Selain dari makanan yang sedap. Kihkih

Setiap hari selama memang pok mat tutup. Pernah jalan2 cari makan tu datang sini tau. Hehe

Nampak x teh tarik madu ni meleleh? Pergghhh!!! Serious Sedap gilaaa! Haha. Yang ni memang X leh nak kata apa la. Memang sedap. Rm2 segelas



Ni kitorang ambil sup daging + isi ikan. X ambil kepala pun sebab saya X suka kepala. Banyak jenis ikan. So leh pilih nak ikan siakap ke, merah ke, apa2 yang ada tu la. Hehe

Ni antara menu lain yang ada selain dari sup ikan. Ayam, daging goreng, telur. 

Mayra hirup sup tu boleh habis semangkuk tau. Dia memang suka. Sama gak mukhlis dan ayahnya. Hihi. Saya perut kecik. Macam biasalah. Hihi. 

Kalau anda berkunjung ke Kelantan. Antara tempat wajib pegi adalah disini okay. Lokasi pulau pisang. Kat situ leh nampak direct je sungai Kelantan. 

In shaa allah next, kami nak pegi nnt balik cuti raya haji plak. Hehe. Doakan buka lah ye. Raya, paham2 la.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...