Followers

Google+ Followers

Monday, August 24, 2015

EDITING GUNA SMARTPHONE

Mija sekarang kalau nak Snap photo X guna DSLR dah tau. Sebab lambat.. Nak masuk laptop, nak edit kat photoshop. Sekarang guna smartphone je. Nak apps apa untuk editing. Semua ada. Perfecto! Antara rajin dan malas jer. Kihkih.

BTW Meh tengok gambar2 mija click2 thru handphone je then Ada yang mija edit, ada original. Banyak sangat X sempat lagi nak edit semua. Hihihi.

Antara apps yang mija guna

Picsart
Snapseed
Instext
Phonto - utk tulisan
Square instapic

You all Ada apps yang best utk di kongsi? Boleh kongsi juga ye. Hehe

ni edit guna phonto je untuk tulisan

sama juga, guna phonto


ni mija touch up sket guna snapseed dan tulisan guna phonto. nak masukkan product tu mija guna instext. hehe


Nice kan. mija snap dekat tasik sambil teman anak2 dan abah diorang memancing je ni. hikhik

ni touch up by snapseed dan tulisan by phonto






Banyak mija guna phonto, snapseed dan picsart je, yang lain jika perlu je. Mula2 memang ambil masa 3-4 minit satu gambar, tapi once dah biasa less than 1 min siap tau. tak caye cer try. hehehehe

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...