Followers

Google+ Followers

Tuesday, August 18, 2015

HARI RAYA AIDILFITRI 2015

Okay sebab mija nak clearkan gambar2 dari album. So nak update entry Raya dulu sebelum Delete lepas save dlm laptop. 

Raya tahun ni Special Sket sebab dari Selangor ke Kelantan. Kelantan ke Kedah. Kedah Ke Kelantan dan Kelantan ke Selangor balik. Perghhh!! Kalau cakap penat tu memang penat tapi puas boleh beraya kat banyak rumah sedara mara. Ziarah semua orang. 

Yang penting anak-anak memang suka sangat ke kedah jumpa bestfriend. Walaupun gap umur diorang 5 tahun beza tapi mukhlis memang senang masuk geng. Apa lagi, X lekat kt rumah. Pegi sana sini, tangkap belalang, tangkap ikan, main playground, makan rambutan, durian, manggis. Semua favourite mukhlis dan humaira. Ye lah. Kat sini mana ada geng nak kawan tangkap belalang, tangkap ikan ni kan. Semua pandai 'gadget' je. Hehehe.. X semua. Kebanyakan.. 

Ni je gambar raya pertama yang cantik. Tu pun curik2 paksa kt rumah sedara. Kalau X puas kejung anak2. Hihi
  
      Mukhlis salam dengan atok. Ayah mentuaku yang sangat baik


 mayra makan carbonara
 Sebenarnya raya kedua rumah mentua memang selalu ada open house. Diorang Ni family besar. Sedara mara ramai. Sekali diorg serbu memang penuh 1 rumah. Ni belah pagi, ada selawat Sket untuk Anak buah baru.


Kakak sulung ngn abg ipar bersama 2 Anak kembarnya. 5 org si cilik ni semua cucu2 tokma dan tokbah setakat ni

Cantik X mek bunga ni 😝 

Ni X cukup penuh ni. Raya ke 5 dah ada yang masuk keja. Suami ai plak ke laut. Hihi
Hihi


Ni adik beradik kitorg yang perempuan. Cukup korum. Kt tengah2 tu ma. 

Posing sorang2


Anak2 dengan geng2 dia. Ni X cukup lg ni. Hihi



2 comments:

  1. Ceria suasana di Hari Raya tak sama ceria di hari-hari lain
    Suasananya mesti lain especially masa salam mohon maaf kan Miza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kalau anak ramai lagi best.hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...