Followers

Google+ Followers

Thursday, August 20, 2015

JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE



Mija dulu hanya pengguna produk shaklee. Selama berbulan2 beli dengan Distributor yang kenal melalui Internet. Seronok dengan perubahan diri yang semakin aktif, cergas, X cepat letih buat saya jatuh cinta dengan shaklee.

Tak tahu macamana saya terbuka hati untuk bisnes shaklee. Saya rasa masa tu saya selfish kalau X Share kebaikan shaklee pada diri saya. Alhamdulillah. Perubahan yang besar dalam hidup saya. Tanpa sedar satu satu Allah kurniakan rezeki melalui shaklee. Ye, rezeki kurniaan Allah yang sangat besar. 

Dari hanya dapat bonus bulanan, saya dapat car bonus yang mana bonus saya makin bertambah. Mungkin setaraf gaji sebagai executive di syarikat swasta yang besar. Alhamdulillah. Dari tiada apa2 saya dapat bermacam macam Award dan naik rank. Bermula melangkah setapak demi setapak. Tak terus naik. 

Tahun pertama dengan shaklee saya layak dapat 2 tiket national trip ke Sabah pada tahun 2013. Seronoknya korang tak dapat digambarkan. Dapat pergi Sabah buat pertama kalinya dalam hidup saya. Ia, pertama kali. Dapat pulak pegi dengan suami. Subhanallah.  Tiada kata yang dapat digambarkan melainkan kesyukuran yang tidak terhingga. 

Tahun kedua dengan shaklee, saya bukan lagi dapat 2 tiket national trip. Tapi saya dapat 2 tiket International trip ke USA!!! Awak awak semua, USA bukanlah impian saya. Tapi bila berpeluang pegi, saya tak dapat gambarkan perasaan saya. Sungguh!! Gembira terharu. Siap dapat bawa suami bersama. Kiranya macam honeymoon la. Hehe. Alhamdulillah sekali lagi. Dah selamat pagi selama 12 hari pada Ogos 2014. Boleh baca entry USA saya disini

Dan in shaa Allah tahun ini saya akan terbang ke Italy pula. Doakan saya dan organisasi saya semakin kuat dan berjaya dengan shaklee. Doakan ye












Buat anda yang nak berbisnes shaklee boleh hubungi mija 0179350152 kita sembang sembang. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...