Followers

Google+ Followers

Sunday, August 30, 2015

MAJLIS PERKAHWINAN NUBHAN DAN HIDAYAH


Hari ni ke Seremban hadiri majlis Perkahwinan Nubhan dan Hidayah. Alhamdulillah. Saya tak kenal pengantin tapi kenal ayah pengantin perempuan. Kenal pun sebab kami rapat masa di USA shaklee Trip ogos tahun lepas. Kebetulan plak Master Tawfik tau saya ni Anak murid kawan dia, sensei rozi masa dekat sekolah dulu. Hihi. 

Terima kasih Master Tawfik kerana jemput kami sekeluarga ke majlis. Tahniah dapat menantu, moga beroleh keberkatan dan didoakan Hidayah dan nubhan kekal hingga ke syurga. Amin. 

Apa yang saya tahu, Nubhan Join Akademi Fantasia (AF).. Artis muda la kiranya. Hehe. Selain tu, dia ada bisnes sendiri, keluarkan produk komestik sendiri. JUWITA DIVINE. Setau saya foundation dari JUWITA DIVINE ni Best. Nampak flawless gitu. Nnt nak Try jugak. 


Suasana dalam dewan. Ramai. Masing2 menunggu pengantin sampai

Full dewan







Antara dayang2 bertuah yang sempat ambil gambar.




Pengantin Cantik sangat.! Muka diorang pun lebih kurang je. Kalau dah jodoh. Ye X. Hihi. Ni selfie masa diorang tengah berjalan nak ke pelamin. So sempat la kan selfie. Kihkih. 


Ni mak ayah pengantin perempuan. Tu la Master Tawfik. Sporting betul Dr zailah pun sama. Happy go lucky. Happening je. Sweet couple. Hihi



Kids membuas sebab tak boleh naik atas stage. Kihkih





Antara penaja2 majlis perkahwinan ni. Ada banner dekat depan sebelum naik stage





Dalam goodie bag yang dapat. Siap ada JUWITA DIVINE tu.. Best marketing. Sebab saya pun rasa nak cuba foundation dia yang Best tu. Hikhik

1 comment:

  1. sy pun dpt invitation ni (sebab customer kek setia kakak nubhan haha) tp x pegi... x sempat pulak behehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...