Followers

Google+ Followers

Monday, August 24, 2015

MAKANAN TAMBAHAN TERBAIK UNTUK ANAK ANDA

Mija ada 2 orang Anak yang tengah membesar. Mukhlis 5 tahun, humaira 3 tahun. Mija akan pastikan mereka berdua dapat nutrient yang mencukupi memandangkan diorang jenis tak reject makan sayur. Tu masalah sangat besar bagi mija. Sorok sayur dalam nasi pun diluahnya balik. Memang sangat2 cerewet.

Jadi, nak berikan yang terbaik mija bagi MEALSHAKE, OMEGA GUARD. Dan kadang2 vitamin C Chewable dan vitalea for children (Multivitamin)

Jadi stok ni sentiasa ada di rumah untuk kegunaan diorang.
Ni la antaranya cuma ni xde omega guard Sebab masa ni photoshoot kt taman. Terlupa bawa sebab botol omega ni selalu sorok. Sebab humaira ni X leh tengok botol omega. Dia suka sangat



Tengok la dia. Dekat hospital pun tanya, ada bawak X vitamin adik? Hihi.


1) Vitamin C Chewable - menguatkan fungsi imunisasi. Membantu mengekalkan pertahanan semulajadi tubuh badan. Meningkatkan penyerapan zat besi. Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi dan juga struktur am badan

2) Mealshake - mengandungi 19 jenis vitakin dan mineral penting untuk Anak. Rendah lemak dan rendah glisemik. Membantu Anak anda kekal aktif, bijak dan ceria. Selain itu ainya membantu masalah sembelit

3) Omega Guard - makanan tambahan yang mengandungi minyak Ikan yang laya dengan DHA dan EPA. Membantu mengatasi masalah keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata.  Untuk pengetahuan, asid lemak omega 3 tidak dapat dihasilkan oleh badan kita tetapi sangat diperlukan oleh tubuh kita untuk menjalani kehidupan harian kita

4) Vitalea for children (Multivitamin) - untuk kanak2 yang suka vitamin jenis pil. Alternatif kepada mealshake. Kaya dengan 19 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan badan.

Jadi optional. Bukan hari2 diorang ambil 4 jenis vitamin ni. Yang saya wahibkan hanyalah mealshake. Omega guard seminggu 3 kali sahaja. Sebijik sehari. Manakala vitamin C Chewable dan vitalea children bila diperlukan 😀


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...