Followers

Google+ Followers

Friday, September 4, 2015

AVANI SEPANG GOLD COAST - PART 2

Haaa entry kali ni mesti orang2 gila memancing suka. hihi. Tapi kalau tak suka tak tahu laa.. saya agak je :P

entry sebelum ni berkaitan Avani Sepang Goldcoast Resort disini

Memandangkan suami saya ni gila memancing. Jadi banyak la tempat2 kami pergi mesti ke tempat yang boleh memancing. dan dah pasti la ke kawasan kawasan laut. setiap bilik di avani semuanya atas aii laut Pantai Bagan Lalang. Jadi kami memancing melalui balcony je :P ahaks.. jangan terkejut ye tengok gambar2 dan korang mesti teruja nak mancing gak. Tapi tak semua ada. saya tak tahu la gambar ter delete atau sengaja delete. byk plak hilangnya. gambar dapat anak ikan pari tiada dalam gambar.

Antara ikan yang kami berjaya dapat

1) Ikan tamok
2) Ikan pari (tuko)
3) Ikan senangin (ikan ni kat kedai rm30/kg)
4) Ikan gelama


ni senangin



ikan gelama



saya pun teruja nak mancing gak :P


ni suasana dari balkoni bilik kami waktu air tengah surut. so keruh la sket

air start nak pasang balik dah


Anak2 pun sama suka mancing. so saya sebagai mak redhaaa... xde bercuti tempat2 shopping. hahah.mimpi je la. masa air pasang kami memang dok dalam bilik je sebab mancing. masa air surut kami buat aktiviti luar, ke pantai main pasir, main buaian, swimming pool, makan2, naik basikal keliling resort. hehe






Antara supplement yang kami bawa sepanjang 3 hari 2 malam kat sana. Nutriferon antara yang wajib untuk anak2 terutamanya mukhlis. Penting untuk diorang sihat supaya segala aktiviti berjalan dengan lancar. ye lah kan.. bilik bukan murah semalaman :P

Nantikan entry seterusnya for next vacation.. yeayyy..!!!


2 comments:

  1. WAH SERONOKNYA BERCUTI SAMBIL MEMANCING...IKAN SENANGIN PUN DAPAT YA ...SEDAP IKAN TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a.'ah tu yg diorang suka sangat gi tempat ni. hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...