Followers

Google+ Followers

Monday, September 14, 2015

Chalet Kenangan Pak Man Teluk Batik - Part 3

Okay bersambung entry kedua untuk entry sebelum ni ,hari kedua di sepanjang aktiviti pantai di Chalet Kenangan Pak Man, Teluk Batik.
Jujurnya saya suka pantai kat sini, boleh mandi, air laut yang agak jernih berbanding air laut di pantai bagan lalang, sepang. hehe.

Chalet walaupun agak tak selesa, tapi view pantai yang sangat cantik. rasanya agak privacy dan secure. Jom layan gambar2. Kami banyak habiskan masa dengan mandi laut je. Tengahri tu kami kena ke Majlis Akikah anak buah plak. :)








Naik banana boat. diorang kira rm7 oer head. kami semua 7 orang. so total rm49 untuk satu pusingan. Dapat less jadi la rm45 :P Ni semua kami adik beradik, makcik, dan pakcik








Ni aktiviti selfie lepas dah siap mandi. Siap2 nak check out dan terus ke kenduri di Sitiawan. 


Sempat lagi tu posing dengan ESP..! Of course la.. shaklee tak leh tinggal. Bawak kemana2 je :P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...