Followers

Google+ Followers

Friday, September 4, 2015

DAY 4 - SHAKLEE LIVE 2014

Setelah sekian lama draft tak publish kan. so hari ni kita publish. haha. ampun.. harap cerita ni tak basi la. fresh dalam ingatan lagi. Kenangan terindah orang kata pencapaian kejayaan sampai ke peringkat international. eeerrrkkkk..! perasan! haha.. tolonglah. tapi xpe, semua ni memory. anda semua mesti ada memory masing2 kan.. hehe

Masa conference tu mija dapat 5 award tapi di satukan dalam satu award je lah. so takde la kena naik 5 kali kan. hihi. Award tu plak Glass dari Tiffany &Co. kalau kita kat malaysia ni glamer la kedai dia kat klcc tu.



Haa ni tengok award tu. Gelap sebab ambik gambar dalam dewan gelap. gini ler. hihi. punya la berat nak bawak balik




selfie dalam hall. Full day hari tu dari pagi ke malam program tak balik hotel pun. seharian baju sama je. Kat sana walau summer berangin tau. sejuk. tak sama macam dekat malaysia.


Mija dan belakang mija yang tak nampak tu suami. hehe. Semua naik atas stage bawak bendera Malaysia. Pergghh.. syukur alhamdulillah. semua ni rezeki. dapat naik international stage ni pun happy dah. hihi.

Ni semua Master2 shaklee yang datang naik stage dan beri sepatah 2 kata. di screen tu Mentor kesayangan saya Master Shareeza dan Mohd Nazri tengah bagi speech. 


MrVictor Lim President Malaysia tengah berucap. Masa ni Roger Barnett CEO Shaklee Corporation announce Sales Malaysia sangat tinggi. Sebab tu masa kami kat sana, dapat layanan special siap dengan dapat duduk belakang seat Roger Barnett tau. 

Suasana dalam hall. Kami masa tu takde wifi pun. so payah nak communicate dengan yang lain.



Yaang ni penyanyi Jewels. Kat sana glamer la



Roger N Family. Memang sangat family type




My Lovely Mentor :)



me & husband :)


Bergambar di luar Hall. Sejuk weh. Gigil walau sebenarnya kat sana dikira musim panas. hihi.

Kenangan Sepanjang Shaklee International Conference ni memang tak dapat dilupakan. sangat indah..!! rezeki dapat pegi bersama suami :) yang pegi single pun best, diorang enjoy sama2 single. hehe. Kita yang gi couple leh la honeymoon. ye x :P


7 comments:

  1. http://madey09.blogspot.my/datang sini kenalkan blog teman..

    ReplyDelete
  2. nak follow..tapi tak nampak ruang follow ya dek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada tu atas pada post :) bahagian atas

      Delete
    2. ada tu atas pada post :) bahagian atas

      Delete
  3. Alhamdulillah... Salam ziarah di sini...

    ReplyDelete
  4. Salam hi! blogwalker here, *click follow*
    Tak sure kalau awak duduk area lembah klang, kalau ya and ada masa terluang, sudi-sudilah join giveaway yang tak seberapa ni :))))

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/2015/08/blogstagram-giveaway-nerdiaxaynalmansor.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...