Followers

Google+ Followers

Sunday, September 6, 2015

HERBAL BLEND KRIM

Assalamualaikum semua. Hehe. Ni post sebelum tidur. Sebab tengah sapu2 kat lutut, tumit kaki, siku semua ni kan So alang2 tu nak Cite Sket pasal krim syok ni. Amboiii.  Hihi


Selain untuk kulit kering ianya juga sesuai untuk elakkan gigitan serangga, nyamuk terutama anak2 kalau balik kampung atau rumah kita sendiri ada nyamuk. Selain tu bagus juga untuk Anak kecil yang ada masalah ruam lampin. Ni proven! Sebab saya dan customer2 saya dah test. Sampai ada yang beli 3-4 tiub standy dalam kereta, dalam bilik. Alaa, jangam terkejut sebab harga dia rm2x je setiub. Percaya laaa.. Sangat murah. Hikhik

Sesuai digunakan seisi keluarga dan semestinya paraben Free. Selamat okay. Antara kegunaannya :


1)Digigit nyamuk atau serangga  
2)Ruam lampin/pampers bayi
3)Tumit merekah dan kasar 
4)Kulit kasar kerana kerja berat 
5)Anak mengalami eczema 
6)Kesan terbakar Terkena minyak atau air panas 
7)Gatal-gatal disebabkan habuk 

Haaa.. Kalau nak Try setiub Meh roger mija 0179350152. Confirm x Nyesal tau. Cer try wassup. Haha


5 comments:

  1. Wah..banyak kegunaannya kan.sesuai untuk pakai masa balik kampung kan.yelah,kalau balik kampung ni biasanya kena berperang dengan Cik Muk.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...